skip to Main Content
Hívjon, írjon még ma: +36 70 386 3050 | Email: info@weblap-keszites.com

WordPress 4.7 frissítési hiba – upgrade beragadása – rövid hír

Ha WordPress 4.7-re frissítesz, akkor azt javaslom, hogy mindenképpen óvatosan tedd ezekben a kiadás utáni első hetekben. Számos inkompatibilitás látott napvilágot az elmúlt napokban, amik tönkre tudták tenni frissítés közben a weboldalt. A frissítés meneténél mindenképpen tartasd be a javasolt metódust, tehát a 0. lépés, hogy legyen biztonsági mentésed. 

Egy érdekes hibába futottam bele én is a WordPress 4.7 frissítése közben és gondoltam megosztom, mivel elég sokáig tartott a hibát kiszűrni, hogy mi is okozza.

A jelenség az volt, hogy frissítés után a WordPress 4.7 weboldal gyönyörűen ment, viszont az admin felület elérhetetlen volt és átirányított az upgrade.php fájlra. Először azt gondoltam, hogy talán sérült a fájl, vagy a telepítőt töltötte le nem megfelelően a rendszer. Ezért manuálisan is frissítettem egyet. De a helyzet semmit sem változott. Visszaállítottam az előző verziót, de nem volt adatbázis módosítás, tehát egyértelmű volt, hogy valahol félúton megáll a telepítő. Ezután a szokásos módon kikapcsoltam az összes plugint, majd ismét frissítés. Ekkor a frissítés lefutott.

A problémának picit jobban utána menve, a W3 Total Cache plugin okozza a gondot. A következő weboldalon amit frissítettem, már csak ezt a plugint kapcsoltam ki és láss csodát a frissítés hiba nélkül lefutott. Frissítés után a plugin visszakapcsolható, semmi további hibát nem okoz.

Remélem, ha valaki belefutott a beragadta admin felületes hibába, akkor ezzel sikerül megoldania a frissítést.

Back To Top