skip to Main Content
Hívjon, írjon még ma: +36 70 386 3050 | Email: info@weblap-keszites.com

Weblap keresőoptimalizálás

Sokan arra gondolnak,  ha kész egy honlap, és fent van az Interneten, akkor már több feladat nincs is. Csalódniuk kell. Nem találja meg őket a potenciális ügyfél. Egy hasonlattal élve: egy forgalmas bolt alsó polcain a termékeket kevésbé vásárolják, mint a fejmagasságban lévőket. Weboldalainknak ez a Google találati lista első lapja, de ha lehet minél “magasabban”.

Egy felmérés szerint a felhasználók jelentős része csak a találati lista első 15-20 találatát nézi meg. Ezért fontos, hogy a weboldal minél jobban keresőoptimalizált legyen, hiszen ezekért a helyekért a verseny igen nagy!

keresőoptimalizálás pécs

Mi az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti “normál” avagy nem fizetett keresési eredményekben. Internetes marketing stratégiaként a SEO figyelembe veszi a keresőmotorok működését, az emberek keresési hajlamát, a keresési szavakat vagy kulcsszavakat, a célközönség preferált keresőit. Bővebben a wikipédiában.

A keresőoptimalizálás folyamata

Nehéz volna a teljes menetét leírni, hiszen a témában tucatjával születnek a több száz oldalas könyvek. De amit biztosan elmondhatunk, hogy a főbb összetevői:

  • domain név
  • megfelelő kulcsszavak kiválasztása
  • a tartalom megfelelő szerkezete és a szöveg konzekvens kulcsszóra optimalizált kialakítása
  • keresőkbe történő regisztráció (Pl. google, bing, yahoo, yandex)
  • linképítés (értékes, releváns linkek más weboldalakról)
  • megfigyelés (Google analytics)

Még számtalan további apró trükk van amivel javíthatjuk egy weboldal pozícióját.

Mennyi idő alatt érhetőek el eredmények?

Természetesen ez nagy mértékben függ az ágazattól és a kiválasztott kulcsszavaktól. De általánosságban elmondható, hogy a kevésbé erős kulcsszavakra 1 hónapon belül lesz kézzelfogható eredmény, az “erős” nagy versenyt generáló kulcsszavakra azonban nem ritka a 2-3 hónapos átfutási idő sem.

Kérdése van? Segítünk!

mi a keresőoptimalizálás

Amennyiben nálunk rendeli meg a keresőoptimalizálást részletes tájékoztatást és jelentést kap tőlünk, az elvégzett módosításokról.

Már van weblapom, keresőoptimalizálást kérhetek, mint önálló szolgáltatást?

Lehetőség van a nem általunk készített weboldalak keresőoptimalizálására is. Ebben az esetben egy komplett felmérést készítünk és egyeztetés után az esetleges hibák korrekcióját elvégezzük.

A nálunk készült honlapokhoz is javasolt a keresőoptimalizálás igénybevétele, hiszen a weblap ára nem tartalmazza a több hónapon át tartó keresőoptimalizálást.

Ajánlatainkat itt találja.

Back To Top