skip to Main Content
Hívjon, írjon még ma: +36 70 386 3050 | Email: info@weblap-keszites.com

2017. év színe a zöld! Használjuk weblap készítés esetén is

Minden évben kihirdetik, hogy az adott évre mit gondolnak, mi lesz az év színe, így nem történt ez másképp idén sem. 2017-ben olyan az ünneplés néhány színére lehetett számítani, ami összekeveredik a technológiai haladással és a természettel, melynek során az utóbbi nyert.

Egy frissítő és újjáélesztő árnyalat, a Zöld Növényzet a szimbóluma az új kezdetnek.

A növényzet egy friss és pikáns sárga-zöld árnyalat, mely megidézi a Tavasz első napjait, mikor a Természet zöldjei újraélednek és megújulnak. A virágzó lomb és a nagy zöld tér látványa, valamint a növényvilág jelzései és virágzásai arra késztetik az embereket, hogy vegyenek egy mély levegőt és felüdüljenek.

Minél jobban lemerülnek az emberek a modern világ nagy hajtásában, annál nagyobb a bennük lakó sóvárgás, hogy belemerüljenek a természeti szépségbe és a természeti világ eredendő egységébe.

Ez a váltás, a Növényzet szemléltetése visszatükröződik a mindennapi életben, kezdve a várostervezésben, építészetben, életstílusban és globálisan a tervezési döntésekben. Az életünk előterébe került, egy mindenütt jelenlévő színárnyalat a világ körül. Egy életmegerősítő tónus, a Növényzet jelképes is, mely a személyes szenvedélyek és az életerő keresését szimbolizálja.

2017. év színe a zöld! Használjuk weblap készítés esetén is

Mi is ez az Év Színe?

Nem más, mint egy szimbolikus színválasztás, egy szín pillanatfelvétel, amit látunk, hogy zajlik a globális kultúránkban, ami a hangulat és a magatartás kifejezésére szolgál.

2017-ben tehát a Zöld színnel visszatérünk a szerves gyökereinkhez. Az újrahasznosítás, az alternatív mezőgazdaság és a természettervezés olyan irányzatok, melyek kimagaslanak a tervezési formákban, mint például a divat, lakberendezés és színek. Valamint a weboldalak és grafikák tervezésében, illusztrációkban és a fotózásban is hatással lesz az összetételre és a megjelenési irányzatokra.

Annak a veszélyével, hogy a környezetünk egyre inkább mesterséges lesz, 2017-ben visszatérünk a természethez.

Zöld színpárok

A természet zöld színe egy nagyon sokrétű színárnyalat, amely nagyon sok színkombinációt idéz meg.

A Pantone honlapján (http://www.pantone.com/color-of-the-year-2017) több paletta is megmutatja, hogy a Zöld milyen színekkel is lehet párban, a semleges színektől, a pasztell színeken át a sötétebb árnyalatokig.

Back To Top