Hívjon, írjon még ma: +36 70 386 3050 | vagy | info@weblap-keszites.com
English language

Webáruház készítés, karbantartás

Általános tendencia, hogy a kereskedelem mind nagyobb része átkerül az internetre, és jelentős azoknak az új kereskedelmi egységek a száma, akik eleve csak az Interneten értékesítenek. A forgalmi adatok és statisztikák is alátámasztják az e-kereskedelem dinamikus növekedését.

A webáruház költséghatékony megoldás, hiszen nem szükséges bolthelyiség, valamint az elkészült weblap fenntartása elhanyagolható egy üzlethelyiségéhez képest.

Rugalmas, gyors és hatékony, hiszen nem korlátozódik az elérés térben és időben.Webshop készítése Pécs

Minimális marketing költségek. Csak publikálom az akciómat és küldök róla egy hírlevelet a törzsvásárlóimank!

Minimális humán erőforrással üzemeltethető.

Egyszerű, átlátható működés és működtetés.

Miért velünk?

Webshopjaink felépítésükben és web-ergonómiailag is tervezettek, így nem szükséges hosszas betanulás ahhoz, hogy akár minden számítógépes előképzettség nélkül is képesek legyenek Ügyfeleink kezelni saját Webshopjuk termékeit, kategóriáit!

A webáruház fejlesztés esetében a kérdés az hogy, mennyire egyedi rendszerre van szüksége a megrendelőnek. Egyszerűbb webáruházak esetén keretrendszerek használatát javasoljuk (OsCommerce, WooCommerce), amelyek költséghatékonyak és mégis testre szabhatóak.

Ne feledje, 2 hét múlva már működhet a webáruháza…

webáruház készítés

Webáruház készítés menete, mi tart ezen két hétig ?

Kialakítjuk a korszerű weblapot, amihez hozzákapcsoljuk a webáruházat. Beállítjuk a különböző funkciókat, amelyek a működéshez szükségesek. Az Ön által megadottak alapján beállítjuk a fizetési és szállítási módokat. Felrögzítünk 3 mintaterméket. Ezután következik az oktatás, ahol megmutatjuk, hogyan is működik az adminisztrációs felület. Hogyan tud terméket, kategóriát rögzíteni, vagy bármilyen paramétert megváltoztatni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg ajánlatunkat itt.