skip to Main Content
Hívjon, írjon még ma: +36 70 386 3050 | Email: info@weblap-keszites.com

Mi az a weblapkészítés, holnapkészítés?

A weblapkészítés, vagy más néven honlapkészítés egy webhely megtervezésének, elkészítésének, tesztelésének és üzembe helyezésének a folyamata.

Mi a weblapkészítés, honlapkészítés menete?

A weblapkészítés folyamata a megfelelő domain név és tárhely kiválasztásával kezdődik. Ezt követően meghatározzuk a weboldal célját és az ennek eléréséhez szükséges funkciókat. A grafikussal együtt történik meg az arculat és a vállalkozásához illeszkedő színvilág kiválasztása. Befejezésként elkészítjük a kívánt weboldalt és átadjuk egy rövid oktatással egybekötve a további üzemeltetésre.

Honlapkészítés WordPress alapon, miért jó?

A WordPress egy rendkívül jól fejlesztett, nyílt forráskódú és ingyenes tartalomkezelő rendszer. Jelenleg a világ weboldalainak nagyjából 60%-a készült WordPress alapokon. Előnye, hogy az elkészült oldal könnyen szerkeszthető és módosítható lesz, valamint lehetőséget ad a tartalmak gyors megosztására.

Mennyibe kerül a weblapkészítés, vagy holnapkészítés?

Egy kisebb méretű, kevesebb funkciót tartalmazó WordPress alapú, weboldal induló ára 50 000 Ft. A teljesen egyedi, nagyobb méretű és sok tartalommal rendelkező oldalak esetén javasolt egyedi árajánlatot kérni.

Mennyi idő alatt készül el egy kisebb weboldal?

Egy kellően átgondolt, jól kialakított weboldal az igényelt funkcióktól és a felhasználni kívánt technológiák függvényében 1 – 10 hét alatt elkészíthető.

Megéri a céges bemutatkozó vagy pályázati weboldal?

Természetesen megéri. Ma már sok pályázatnál és számos megrendelésnél is feltétel, hogy a szállító cégnek legyen weboldala. Ha pedig már belevágunk a weblapkészítésbe, akkor csináljuk meg úgy, hogy ezeken kívül is hozzon érdeklődőket a szolgáltatásaink, termékeinek iránt.

Miért jó az egyedi céges weboldal?

A weboldal a Te igényeid és üzleted alapján készül, tökéletesen rád szabva.

Mi az a katalógus weboldal?

A katalógus weboldal a webáruháztól annyiban tér el, hogy a termékek nem helyezhetőek a kosárba és nem lehet közvetlenül a weboldalon fizetést és megrendelést indítani. Tökéletes bemutató weboldalak hozhatóak létre a segítségével.

Mennyibe kerül egy webáruház elkészítése?

Egy átlagos webáruház elkészítése rengeteg tényezőtől függ. Milyen fizetési és szállítási módok szükségesek, mennyi termékkategóriára és hány termék feltöltésére lesz szükség. Egy kisebb méretű webáruház 120-130.000 Ft-tól elkészíthető termékfeltöltés nélkül betanítással.

Mennyi idő alatt készül el egy webáruház?

Függ a platformtól, az igényektől és a termékek számától, valamint számos olyan tényezőtől (termék fotók, stb.) amelyek miatt nem könnyen becsülhető meg. Ha minden tökéletesen rendelkezésre áll és kisebb webáruházról (max. 30-40 termék) beszélünk, akkor minimálisan 3-4 hét.

Mi az a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás, vagy SEO lényege a weboldalunk bizonyos kulcsszavakra történő optimalizálása, ezáltal keresőmotorokban való organikus megjelenés javítása.

Miért van szükség keresőoptimalizálásra?

A kereséseknél az első oldal pozíciói a legértékesebbek. Statisztikailag, ha itt megjelenik a weboldalunk, akkor van a legnagyobb esélyünk, hogy minket választanak. A keresőoptimalizálás lényege, ezeknek a pozícióknak az elérése és ezáltal az organikus forgalom javítása a weboldalunkon.

Back To Top