skip to Main Content
Hívjon, írjon még ma: +36 70 386 3050 | Email: info@weblap-keszites.com

Ma már egy cég sem engedheti meg magának, hogy kihagyja az internetet a marketing tevékenységéből. A világháló a hatékony, költségtakarékos ügyfélszerzés egyik eszköze lett napjainkban.

Az internetes sikerek első feltétele egy profittermelő honlap. Nem mindegy azonban, hogy a honlapkészítés milyen technikákkal történik. Vannak ugyanis olyan keresőoptimalizálási eszközök, amelynek segítségével a keresőkben való jó helyezés könnyen elérhető. A keresőoptimalizálás alapja a megfelelő kulcsszavak felderítése, majd ezek a kulcsszavak beépítése a honlap szövegébe és a programozási felületbe.

Az online marketing nem merül ki a honlapkészítés kivitelezésében, a weblap további népszerűsítéséről is gondoskodni kell, hiszen a siker érdekében a honlapot nem célszerű magára hagyni.

Az online marketing eszközei:

  • Reklámkampányok (Google adwords, Bing Ads)
  • Social Media (Facebook, Google+, Twitter) üzemeltetés
  • Linképítés
  • Tartalomírás

Online marketing reklámkampány

A két talán legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező kereső a Google (AdWords) és a Bing (Bing Ads). Mindkét kereső rendelkezik saját reklámkampány szolgáltatással, amelyet igénybe vehetünk. Ezek kattintás alapú hirdetési rendszerek, ahol a hirdetési költséget a tényleges érdeklődők száma határozza meg. Ezekkel a hirdetési rendszerekkel a célközönség kiemelkedő pontossággal és eredményesen érhető el, ezáltal talán az egyik legköltséghatékonyabb marketing eszköz, amely rendelkezésünkre áll!

adwords online marketing

Működése viszonylag egyszerű, amikor a felhasználó egy keresőszóra keres a fenti keresőkben, az adott keresőszóhoz tartozó reklámok is megjelennek a keresés találatai között.

Az új fiókot nyitó érdeklődőink részére egy 15.000 Ft értékű feltételhez kötött kupont adunk ajándékba (5.000 Ft elköltése esetén kerül jóváírásra). További információt az aktuális online marketing árainkról itt talál.

Social Media marketing

A Social Media marketinget elsősorban márkaépítésre, a szociális hálózat volumenének növelésére, termékek és szolgáltatások promóciójára, valamint állandó és eseti kommunikációs támogatásra érdemes használni.

social media marketing

A sikeres online marketing kampányokhoz rengeteg különféle területen kell egyszerre a legjobbat nyújtani, hiszen az eszközök és csatornák igen széles skálán mozognak. A hirdetések kezelése folyamatos ellenőrzést és optimalizálást igényel, nem beszélve a kreatív tartalmak gyakori cseréjéről, annak előállításáról. További információt social media marketing árainkról itt talál. 

Linképítés

A szolgáltatás keretében az Ügyfelünk által megadott kulcsszavak felhasználásával vállaljuk a különböző katalógus szolgáltatókhoz történő linkelhelyezést. A linkek minden esetben 500-1000 karakteres egyedi leírással kerülnek elhelyezésre. Maximálisan 1 ügyfél részére 50 linket tudunk szolgáltatni, hiszen fontos, hogy a keresők számára a linképítés folyamata természetesnek tűnjön. Az 50 link kiépítése nagyjából 4-5 hetet vesz igénybe. A munka végeztével csak az elfogadott linkek alapján történik az elszámolás, amelyről listát adunk.

Úgy érzi, hogy cégének szüksége van online marketing-re?

Ha szeretnél egy olyan profit termelő honlapot, mellyel fellendítheted forgalmad és egy jól tervezhető, költséghatékony módszert a potenciális vásárlóid eléréséhez, lépj kapcsolatba velünk.

Back To Top