skip to Main Content
Hívjon, írjon még ma: +36 70 386 3050 | Email: info@weblap-keszites.com

1. Mi az a tárhely?

A tárhely az a szerver, ahol az Ön weboldalának adatai vannak tárolva. Ezek láthatóak egy böngésző segítségével a kiválasztott domain neven keresztül.

Milyen tárhelyet válasszak?

A tárhelycsomag kiválasztásánál irányadó a weboldal terjedelme és bonyolultsága. Egy rengeteg fényképet, videót tartalmazó weboldal esetében más tárhelycsomagra van szükség, mint egy kisebb terjedelmű, egyszerűbb oldal esetében.

Elérhető tárhely csomagjaink

  • Tárhely – WordPress Mini SSD* – 1 GB: A tárhelycsomag tökéletes választás azoknak, akik kisebb, egyszerűbb weblapot szeretnének. A csomaghoz tartozik, e-mail és spamszűrés is.
  • Tárhely – WordPress Midi SSD* – 2 GB: A tárhelycsomagot azoknak ajánljuk, akik összetettebb, bonyolultabb esetleg CMS alapú weboldalt szeretnének. A csomaghoz tartozik, e-mail és spamszűrés is.

*Mindkét fenti csomag esetében SSD-t használunk, hogy még gyorsabb legyen a weboldal betöltési ideje.

Kattintson a további információért és tekintse meg árainkat.

Meg tudom változtatni a tárhely paramétereit a későbbiek során?

Az előfizetett tárhely paramétereit bármikor módosíthatja. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, a módosítás a weboldala leállása nélkül megtörténik.

2. Mi az a Domain?

A legegyszerűbb értelmezés szerint a domain az interneten közzétett weboldal neve, pl. weblap-keszites.com. A domain egy szerverre (tárhelyre) mutat, ahol a weboldal adatai vannak tárolva.

Hogyan tudok új domaint regisztrálni?

Először gondolja át, hogy mi legyen az Ön új domainjé-nek a megnevezése. Ebben egy kis segítséget itt talál, bővebben a keresőoptimalizált domain nevekről. Ezután nincs is más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

Mennyi ideig tart egy domain regisztrációja?

A megrendelt domaint a díjbekérő számla kifizetését követően regisztráljuk. A domain a nemzeti regisztrátornál, a regisztrációt követő 24-48 órán belül működőképessé válik.

Domain regisztrációs árainkat itt találja.

Back To Top