skip to Main Content
Hívjon, írjon még ma: +36 70 386 3050 | Email: info@weblap-keszites.com

Weblapkészítés

A modern üzleti élet egyik alapköve a webes jelenlét. Közhely, de ma már mindenki az Interneten keres szolgáltatást, szolgáltatót, terméket vagy egyszerűen csak információt. Ezért lényeges a célnak megfelelő weblap készítése, a megfelelő webdesign. Egyedi weboldalak már bruttó 60.000 Ft-tól. Weboldal akadálymentesítése (WCAG).

Weblapkészítés Pécs

Webáruház készítés

Fogadja vásárlóit hétfőtől vasárnapig, 0-24 óráig. Vállaljuk Oscommerce és Woocommerce webáruház rendszerek készítését, ügyfeleink egyedi igényei alapján. A webáruházak természetesen különféle fizetési és szállítási lehetőségekkel is kiegészíthetőek. Ön elképzeli és mi kifejlesztjük…

Webáruház készítés

CMS weblap készítése

A honlapkészítés során gyakran használunk nyílt forráskódú CMS rendszereket (WordPress, Drupal), ezzel időt spórolunk, és Önnek akár néhány napon belül kész honlapja lehet! A CMS rendszerek felhasználóbarát admin felülettel rendelkeznek ahol az elkészült oldalak egyszerűen szerkeszthetőek. Weboldal akadálymentesítése (WCAG).

CMS weboldalak készítése

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (más néven SEO, azaz Search Engine Optimization) célja, hogy az optimalizált weboldal az ügyfélszerzés szempontjából fontos kulcsszavakra minél előrébb jelenjen meg a Google és a többi kereső találati listáján.

Keresőoptimalizálás

Back To Top