skip to Main Content
Hívjon, írjon még ma: +36 70 386 3050 | Email: info@weblap-keszites.com

GINOP 3.2.2 pályázat akár honlapkészítésre és webáruházra is!

A GINOP 3.2.2 pályázati felhívás várhatóan július végén jelenik meg. A felhívás célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozásokat olyan infokommunikációs megoldásokkal vagy szolgáltatásokkal támogassák működésüket, amelyeket saját beruházásból nem vagy csak nagy anyagi áldozatok árán lennének képesek megvalósítani.

A pályázaton a KKV szektor (kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaság vagy egyéni vállalkozó) indulhat, akik kevésbé fejlett régióban (vagyis Budapest és Pest-megye kizárva) székhellyel, fiókteleppel vagy telephellyel rendelkeznek és ott legalább egy fő állandó foglalkoztatottat alkalmaznak vagy alkalmazni fognak a projekt befejezéséig.

A vissza nem térítendő támogatással és kombinált kedvezményes (várhatóan 1% alatti kamatozású) hitel együttes biztosításával a vállalkozásokat különböző vállalatirányítási és egyéb üzleti (vezetői döntéstámogató és információs, elektronikus iratkezelési, csoportmunka, távmunka, honlap, webáruház stb.) rendszerek, megoldások, felhőalapú és egyéb online elérhető üzleti szolgáltatások bevezetésére és használatára ösztönzik. A Ginop 3.2.2. egy informatikai beruházásokat, elsősorban szoftver, kisebb részben hardver bevezetéseket támogató pályázat lesz.

Amiben mi is segíteni tudunk Önöknek!

  1. Internetes megjelenés – honlapkészítés, weblapkészítés (vállalati portál)
  2. Internetes értékesítési felület – webáruház készítése (vállalati webáruház)

A pályázatok befogadása várhatóan 2016. szeptember elején indul.

További részletek a nem véglegesített pályázati feltételekről

Elérhetőségeinket itt találja.

Cikkünk frissülni fog!

 

Back To Top