skip to Main Content
Hívjon, írjon még ma: +36 70 386 3050 | Email: info@weblap-keszites.com

Hogyan készítsünk tökéletes kapcsolat oldalt?

Sokan úgy gondolják, hogy a kapcsolat oldal esetében semmiféle tervezés nem szükséges. Jó ha tudjuk, hogy a nem megfelelő kapcsolat oldal csökkentheti a konverziók, érdeklődök számát. 

Weblapkészítés közben mindig törekszünk arra, hogy a kapcsolat oldalra is rászánjuk a megfelelő időt. Ugyanis a weboldalnak a feladata, hogy felkeltse az érdeklődő figyelmét, a kapcsolat oldalé pedig, hogy megadja a végső lökést és konverziót generáljon a számunkra. A jó kapcsolat oldal tehát segíti a célunk elérését.

Nézzük milyen fontos szempontoknak kell megfelelnie a kapcsolati oldalnak:

1. Google maps beágyazása

Ha rendelkezünk telephellyel, vagy irodával minden esetben érdemes azt egy térképen is megmutatnunk. A fizikai hely a bizalmat is növeli, hiszen elérhetőek, utolérhetőek vagyunk.

2. Adatok megadása

Minden esetben érdemes a cég, vagy az üzemeltető adatait megadni (nevét, címét, telefonszámát, adószámát és cégjegyzékszámát). Ezek szintén hozzájárulnak a bizalom növeléséhez.

3. Szabályzatok, extra információk

Érdemes itt megadnunk az üzletszabályzatunkat és az általános szerződési feltételeket amennyiben rendelkezünk vele. Bármi más egyéb az ügyfeleink számára fontos dokumentumot is megoszthatunk itt.

4. Kapcsolati űrlap

Tapasztalatunk alapján minél több adatot kérünk be a felhasználótól, annál kevésbé valószínű, hogy ki fogja tölteni. Ön kitöltene egy 10 mezőből álló kapcsolati űrlapot, csak hogy feltehessen egy kérdést? Mindig csak a szükséges adatokra kérdezzünk rá!

5. Alternatív elérhetőségek

Hogy ez mit jelent? Azt, hogy kínáljunk minél többféle elérhetőséget, így mindenki megtalálhatja azt, ami neki egyszerűbb és gyorsabb. Tehát a kapcsolat oldalunkon, jó ha van email elérhetőség, telefonos elérhetőség, cím és természetesen maga a kapcsolati űrlap. Máris négy választási lehetősége van az érdeklődőnek.

6. Közösségi média

Amennyiben máshol nincs jelen az oldalon, ide érdemes közvetlen linkeket elhelyezni a különböző közösségi média profiljainkra.

Ha a fenti tanácsokat megfogadjuk, egészen biztos, hogy a kapcsolat oldalunkon minden olyan információ megtalálható lesz, amely segíti az érdeklődőket abban, hogy kapcsolatba lépjenek velünk. Egy jól elrendezett kapcsolati űrlappal pedig tovább növelhetjük a konverziók számát.

Az én kapcsolat oldalamat itt találja.

Back To Top